Sebész mentette meg a dulakodó énekest

Vágólapra másolva!
Csak gyors sebészi beavatkozás segített a Stereophonics frontember, Kelly Jones karján. Történt ugyanis, hogy az énekes komoly vitába keveredett néhány kidobóemberrel a Vodafone Live Music Awards after partyján, ahol a szóváltásból dulakodás lett, Jones karját pedig egy üvegdarabbal vágták meg.
Vágólapra másolva!

Szerda este adták át a Vodafone Music Awards díjai, ahol a Stereophonics tagsága is megjelent.

Valószínűleg egy jó ideig nem ez lesz számukra a legkedvesebb emlék, minekután a díjátadót követő afterpartyn dulakodásba keveredett az énekes Kelly Jones a helyi biztonsági emberekkel, akik elég csúnyán elbántak vele. Az eredmény egy mély vágás lett a karján, amit, ha minden igaz, egy üvegváza darabjainak köszönhet, a seb mélysége miatt pedig azonnal kórházba vitték a zenészt. Állítólag ha csak pár milliméterrel arrébb esik meg a vágás, már valószínű, hogy többet nem tudna gitárt ragadni, mert pont egy ínszalag közvetlen közelét sikerült eltalálnia a biztonsági embernek.

Az eset a hírek szerint azután történt, hogy Kellyt kitessékelték abból a bizonyos Amika nevű éjszakai klubból, ahol a díjátadó után partizott a kedves sztárközönség, mivel Kelly úgy döntött, hogy a női vécét választja a férfi helyett. A vita ekkor kezdődött, a vélhetően illuminált Kelly próbált lelépni a biztonságiak elől, de elcsípték és falhoz állították.

"Be se mentünk a WC-be, egy takarító pont bent dolgozott" - mesélte az esetet a The Sun brit napilapnak.

"A kidobók megpróbáltak lefogni, én pedig ösztönösen szabadulni akartam tőlük és ekkor vághattam meg a kezemet egy üvegvázával. A biztonságiak megszorították a nyakamat és lefogták mindkét kezemet és lábamat. Az egyik pedig azzal fenyegetőzött, hogy 'ha nem maradsz így, akkor eltöröm a nyakadat' " - részletezte a történteket Jones.

Jonest ezt követően azonnal kórházba szállították, ahol még aznap éjjel két műtétet is végrehajtottak a karján. "A vágás elég mély volt. A sebészek szerint, ha csak egy milliméterrel közelebb szenvedem el a sérülést, akkor már biztosan nem gitározhattam volna" - fűzte hozzá.

A Stereophonics egyébként hamarosan új albummal jelentkezik, október 15-én kerül a boltokba a walesi rockzenekar Pull The Pin című új stúdiólemeze.