Meghalt egy rajongó a Smashing Pumpkins koncertjén

Vágólapra másolva!
Életét vesztette egy húszéves fiatalember a Smashing Pumpkins kanadai koncertjén. A halál pontos oka egyelőre még tisztázatlan.
Vágólapra másolva!

Egy húszéves rajongó vesztette életét a Smashing Pumpkins koncertjén, Billy Corgan újraegyesülő zenekarának visszatérő turnéján a kanadai Vancouverben hétfő este.

A szerencsétlenül járt fiatalember - akinek a személyazonosságát még nem hozták nyilvánosságra - már eszméletlen volt, amikor kiemelték a tömegből a Pacific National Exhibition Forumban tartott koncerten. A helyszínen hiába próbálták újraéleszteni, és végül a kórházba szállítás után állt be a halál.

"Semmi jel nem utal arra, hogy szándékosság vagy bármi más gyanús körülmény játszott volna közre a halálesetben" - mondta a vancouveri rendőrség szóvivője, aki felszólított a vallomástételre mindenkit, aki szemtanúként szóba jöhet. A hatóságok egyelőre azt feltételezik, hogy a fiatalembert agyonnyomta a tömeg.

"Függetlenül attól, hogy hogyan is történt pontosan, egy húszéves fiatal, aki azért jött, hogy jól érezze magát, meghalt. Ez elmondhatatlanul szomorú és tragikus" - fűzte hozzá a koncertnek otthont adó létesítmény képviselője.