Kanye West bojkottálja az MTV-t

Vágólapra másolva!
Kaney West sértődöttségében bojkottálni kívánja a világ vezető zenei csatornáját, az MTV-t. A rapper ugyanis öt kategóriában is jelölt volt az MTV idei VMA-díjaira, de egyet sem vihetett haza. Mindezért pedig a televíziós társaság vezetőit teszi felelőssé.
Vágólapra másolva!

Kanye West minden előzetes várakozása ellenére üres kézzel távozott a múlt vasárnap Las Vegasban megrendezésre került MTV VMA-gáláról.

A rapper öt kategóriában volt jelölve, és enyhén szólva sértődötten jött el a ceremóniáról. Szerinte a Music TV vezetősége tudatosan szúrt ki vele. "Ez már sorban a második év, hogy ezt teszik velem. Adhatnának a feketéknek is némi esélyt" - panaszkodott a buli után adott interjújában.

Felháborodottságában most kígyót-békát mond a televíziós társaságra, sőt bojkottálni kívánja a csatornát a jövőben. Ezt támasztja alá hétfő reggel adott nyilatkozata a New York-i Z100 rádiónak, ahol keményen szót emelt az egész rendezvénnyel kapcsolatban. Véleménye szerint Britney fellépése is csak arra volt jó, hogy a lányt teljesen lejárassák: "Csak arra használták, hogy tönkretegyék a karrierjét. Amikor Britney megnyitotta az estet, a vége felé már szánalmat éreztem iránta. Nagyon csúnya játék ez. Jól megrágnak, és a végén kiköpnek" - mesélte Kanye.

A tévé vezetőinek pedig élő adásban üzent, hogy ezentúl nem kívánja a csatornát támogatni. Úgy érzi, keményen megvezették, és innentől kezdve rá ne is számítsanak. Már az e heti kötelezettségeinek sem kíván eleget tenni, és a hírek szerint időközben lefújta az MTV-be leszervezett szerepléseit.

De az est során más oka is volt megsértődni. Az egykori Baywatch-sztár, Pamela Anderson konferálta fel ugyanis Kanye fellépését, méghozzá igencsak provokatív stílusban, amivel komolyan Kanye lelkébe gázolt.

"Az egyik legjobb élményem életemben a következő fellépővel egy sivatag közepén volt. Ha jól emlékszem, a nyelvem olyan mélyen a torkában volt, hogy még a menyasszonya ízét is éreztem közben. Azt hiszem, ma éjjel meg kell ezt ismételnem vele" - hangzott el a konferansz Pamela tálalásában. A rapper szerint Pamela ezzel túlment minden határon. Totálisan megsértette őt, és kicsit sem tartotta tiszteletben, hogy komoly kapcsolatban él jelenleg.