Rihanna nem tartja riválisnak Beyoncét

Vágólapra másolva!
A popmezőny egyik legújabb üdvöskéjét, Rihannát az elmúlt időszakban egyre többen próbálták konfliktushelyzetbe hozni Beyoncéval, de a napokban tett nyilatkozatával kíván most ezekre rácáfolni. Rihanna ugyanis nagy rajongója Beyoncénak, a legutóbbi lemezéből hármat is vett, tehát mindenki megnyugodhat végre.
Vágólapra másolva!

Egyre több pletyka merült fel Rihanna hirtelen jött sikereinek tükrében arról, hogy a fiatal barbadosi énekesnő komoly riválisának, sőt sokak szerint ellenségének tekinti a műfaj egyik igazi díváját, Beyoncé Knowlest.

A rosszindulatú híresztelések elsőként arról számoltak be, hogy Rihanna rástartolt Beyoncé párjára, Jay Z-re - elég volt csak egy közös dalt, majd klipet készíteniük -, egyesek pedig azt pedzegették, hogy kimondottan rossz a viszony Rihanna és Beyoncé között, mióta Rihanna szinte minden komolyabb slágerlistán megszerezte az első helyet, sokszor ezzel akár kiütve Beyoncét régi pozíciójából.

Most Rihanna személyesen kívánt rácáfolni ezekre a rosszindulatú pletykákra, és a napokban adott interjújában külön megemlítette, hogy igencsak nagy rajongója a Destiny's Child énekesnőjének. Amire talán a legjobb példa, hogy mivel szerinte "fogyóeszköz" a házukban Beyoncé lemeze - a barátai állítólag mindig tőle hordják el -, így a legutóbbi B'Day című korongot háromszor kellett megvennie, hogy egy azért mindig maradjon nála.

"Egyáltalán nem ellenség, sőt, nem tekintem vetélytársnak sem. Nagyon imádom őt" - mondta Rihanna a WENN újságírójának.