Timberlake kamerarekordot állított fel

Vágólapra másolva!
Justin  Timberlake nemrégiben rögzített koncertje rekordot állított fel, mégpedig a legtöbb kamerát ennél a koncertfelvételnél használtak: összesen negyvenhárom kamera vette a fellépés minden egyes pillanatát.
Vágólapra másolva!

Justin Timberlake Madison Square Gardenben adott koncertje sok szempontból is emlékezetes maradhat a 26 éves énekes számára.

A New York-i fellépést az HBO csatorna rögzítette a múlt hét során, méghozzá a legújabb technológiát használva, így a fellépésen nem kevesebb, mint negyvenhárom kamera került bevetésre, amivel Justin egy jó időre beírta magát az HBO történelemkönyvébe. Ugyanis ennyi kamerát még soha senki nem használt HBO-s koncertadáshoz. Timberlake-et is utólag tájékoztatta erről a felvételek irányításáért felelős rendező. "Egyszer csak odajött hozzám a rendező, és közölte, hogy megdöntöttem az HBO koncertműsorának a rekordját" - újságolta Timberlake.

"Az az igazság, hogy szinte mindenhol kamerák voltak, a színpadon, a színpad alatt. Csak a fenekembe nem raktak kamerát, de ahova csak el lehet képzelni, oda került" - fűzte hozzá a koncert után.

A végeredményt a jövő hónapban lehet majd megtekinteni a mozicsatorna jóvoltából, Timberlake pedig folytatja tovább a turnézást legutóbbi FutureSex/LoveSounds lemezének anyagával. Jelenleg az amerikai kontinensen söpör végig a koncertsorozat, majd ősszel Ausztrália felé veszi az irányt. Időközben pedig még egy-két újdonságot is hallhatunk tőle, többek között 50 Cent hamarosan napvilágot látó harmadik korongján, a Curtis-en egy dal erejéig Timbalanddel együtt szerepel az Ayo Technology című felvételben.