Elmarad Chris Cornell koncertje

Vágólapra másolva!
Hangszálproblémái miatt kénytelen lemondani három európai koncertjét Chris Cornell. Az amerikai énekesnek ezért a Szigetre tervezett koncertje is elmarad.
Vágólapra másolva!

A Sziget zárónapján lépne fel a Nagyszínpadon a Soundgarden és az Audioslave volt énekese, Chris Cornell.

Az énekes ügynöksége azonban arról tájékoztatta a szervezőket, hogy Cornellnek hangszálprobléma miatt, orvosa tanácsára le kellett mondania az első három európai koncertjét, így a szigetes fellépést is.

Azt, hogy ki lép fel Cornell megüresedett helyén kedden háromnegyed 8-kor a Nagyszínpadon, egyelőre még nem közölték a szervezők.

Chris Cornell először a nyolcvanas évek végén, a grunge egyik zászlóshajójaként számon tartott Soundgarden élén tűnt fel, amely aztán a Nirvana berobbanását követő pár évben a korszak egyik legsikeresebb rockzenekarává avanzsált. A seattle-i iskola fokozatos kifulladása után, az akkoriban meglehetősen hedonista életformát művelő Cornell a Rage Against The Machine zenészeivel az Audioslave névre keresztelt supergrouppal is sikeres maradt.

A 2001-től egészen a tavalyi megszűnéséig működő Audioslave után az énekes szólóban próbálkozik tovább, Carry On című lemeze idén nyáron jelent meg.