Amy Winehouse apósa bojkottra szólítja a rajongókat

Vágólapra másolva!
Amy Winehouse közvetlen környezete is egyre jobban aggódik a lányért, különösen apósa, aki szerint fia és újdonsült menye súlyos drogfüggők, és szinte menthetetlenek. Már csak Amy rajongóiban bízik, akiket most arra kér, hogy ne vásárolják meg az énekesnő lemezeit, hátha ezzel az üzenettel sikerül jobb belátásra bírniuk.
Vágólapra másolva!

Amy Winehouse pár nappal ezelőtti kábítószer-túladagolási ügye után már a családja is aggodalommal figyeli a lány állapotát.

Most apósa szólalt meg, aki úgy látja, hogy menye és fia, Blake Fielder-Civl egyszerűen menthetetlenek, és ha így folytatják, hamarosan mindketten halottak lesznek. Köztudott ugyanis, hogy Amy és férje évek óta kemény küzdelmet vívnak a drogfüggőséggel és hiába kerültek vagy vonultak be önszántukból bármilyen rehabilitációs intézetbe, rövidesen visszaestek és ugyanott folytatták, ahol abbahagyták. Amy apósa szerint az egyedüli esélyt talán az adhatná, ha a rajongói próbálnának valamilyen hatást gyakorolni a lányra, mondjuk, ha holnaptól nem vennék meg a lemezeit és így jeleznék, hogy nem támogatják ebben az életmódjában.

"Azt hiszem, eljött az ideje, hogy ne vegyék a lemezeit. Ez talán üzenettel bírna számára" - nyilatkozta Giles, az após.

Viszont Amy családja már ebben sem bízik. Szerinte egy ilyen bojkott szinte meg se kottyanna a lányának. "Semmilyen hatással nem lenne Amyre, sajnos" - mondta lehangolva édesapja, Mitch.

Egy biztos, hamarosan újabb orvosi segítségre lesz szüksége, ha így folytatja. Pár napja ugyanis már magában is kárt tett egy átdrogozott nap után, így kendővel kellett elfednie a karján látható vágások nyomait, legutóbb pedig férjével is tettlegességig fajult a vitájuk.