Madonna egyre rigolyásabb

Vágólapra másolva!
A szombat esti Live Earth koncertjének egyik legünnepeltebb előadója, Madonna a fellépés előtti interjúk során elég szokatlan kérésekkel állt az újságírók elé. Egy sor előírásnak kellett megfelelniük, melyek közül talán az egyik legérdekesebb szabály szerint végig Madonna szemébe nézve készíthették el csak az interjúkat.
Vágólapra másolva!

Madonna világsztár-kéréseihez talán már az összes koncertszervező hozzászokott, de mai napig tud még néhány izgalmas pillanatot okozni a fellépések előtt.

Ezúttal az újságírók estek áldozatul a pop nagyasszonya bizarr elvárásainak. Az énekesnőnek ugyanis a múlt szombati Live Earth koncert előtt adott interjúival kapcsolatban számos szigorú előírást kellett betartaniuk az újságíróknak, melyek közül a legérdekesebb kérése a művésznőnek az volt, hogy a szemébe nézzen mindig a delikvens az interjú alatt, és lehetőség szerint ne a jegyzetfüzetükből kérdezzenek, hanem fejből. Ami persze elég sok újságírót megzavart, hiszen többségük, még a gyakorlottabbak is, Madonna társaságában az átlagosnál is jobban izgulnak.

"Madonna határozottsága miatt egyébként is sokszor nehéz vele interjút készíteni, de amikor ezeket a szabályokat megtudtuk, még jobban tartottunk a helyzettől" - nyilatkozta egy amerikai újságíró a Daily Mirrornak.

"Először azt hittük, most viccelnek velünk. De hamarosan rá kellett jönnünk, hogy bizony nagyon is komolyan gondolták ezeket az előírásokat" - fűzték hozzá.

Ha ezzel egy-két tollforgatót el is tántorított magától Madonna, de a közönség továbbra is lelkesen várta a Live Earth londoni helyszínén, ahol közel 80 ezren énekeltek együtt az amerikai énekesnővel, aki a fellépésen kívül az esemény himnuszát is szolgáltatta: a Hey You című dalt kifejezetten erre az alkalomra írta. A művésznőt ezenkívül más komoly bírálat is érte a környezetvédelmi célokat szolgáló Live Earth-ön való részvétele miatt, mivel köztudottan azon sztárok egyike, aki mindenhova magánrepülővel utazgat, és koncertjeihez óriási mennyiségű energiát használ el.