George Michaelt megbüntették, mert túl sokáig játszott

Vágólapra másolva!
Rájár a rúd mostanság George Michaelre. A drogos vezetés után most a Wembleyben adott koncertje miatt büntették meg: a fellépés az előre tervezettnél hosszabbra sikerült, amiért most 250 ezer dollárt szeretnének behajtani George-on.
Vágólapra másolva!

George Michaelért a jelek szerint a brit hatóságok után most már a helyi szervezők sem igazán rajonganak.

Amiért persze tett egyet s mást a múltban, elég csak legutóbbi drogos ügyeire és kijelentéseire gondolni, de ezúttal a koncertszervezőknek gyűlt meg vele a bajuk. Történt ugyanis, hogy a 25 éves jubileumi koncertsorozatával nyitotta meg június 9-én Londonban az újjáépült Wembley Stadiont, ami annyira jól sikerült, hogy az előre megbeszélt koncerthosszúságot is túllépte vele a ciprusi görög származású énekes. A szervezőknek persze nem tetszett a 13 perces ráadás, így egy elég komoly pénzbüntetést ítéltek neki az idő túllépése miatt: kereken 250 ezer dollárt kellene George Michaelnek befizetnie.

A büntetésre viszont már korábban felkészíthette volna a menedzsmentje, hiszen köztudott, hogy Wembley Stadion szigorú szabályai szerint a műsoridőn túllépett minden egyes perc után nem kevesebb, mint 20 ezer dollárnak megfelelő összeg szabható ki azonnal, így a mostani 13 perccel hosszabb fellépésért jogosan várható el a 250 ezres bírság.

"A Wembley jogában áll az időtúllépés miatt pénzbírságot kiszabni, de ez főleg a Wembley és a koncert promóterein múlik" - nyilatkozta a Wembley sajtószóvivője.