A héten hivatalosan is visszatér a Spice Girls

Vágólapra másolva!
A Spice Girls összeállását a brit bulvárlapok egyre inkább tényként kezelik, és egy június 28-ra összehívott sajtótájékoztatón fogják bejelenteni a Billboard.com információi szerint. A lánycsapat újrakezdésének a jelek szerint már nincs komolyabb akadálya.
Vágólapra másolva!

A Spice Girls újraélesztéséről már évek óta zajló tárgyalások - ha minden igaz - hamarosan a finishez közelednek, a brit sajtó értesülései szerint ugyanis a lányok már semmi akadályát nem látják, hogy újból együtt zenéljenek.

A 19 Entertainment produceri társaság által a napokban kiadott hivatalos nyilatkozat értelmében a Spice Girls tagjai június 28-án egy sajtótájékoztató keretén belül kívánják bejelenteni az együttes további terveit. "Ennél többet jelenleg még nem árulhatunk el, de a csapat egyedülálló történetének tükrében csak annyit mondhatunk, hogy valami nagyon meglepőre számíthatunk" - áll a pár soros közleményben.

A brit bulvárlapok egyébként már hetek óta arról cikkeznek, hogy az ötösfogat tagjai fejenként nem kevesebb, mint 20 millió fontért voltak hajlandóak belemenni az újabb közös munkába. A hírek szerint Geri Halliwell, Melanie Chisholm, Melanie Brown, Victoria Beckham és Emma Bunton egy 24 állomásos világ körüli turnéra készülnek, ami számos nagyvárost, köztük olyan helyeket érintenek, ahol eddig még sosem lépett fel a Spice Girls, így Kínában és Japánban is látható lesz a nagy reunion turné.

A koncertsorozat állítólag decemberben veszi kezdetét Londonban, ezzel együtt pedig egy best of válogatáslemezt is piacra dobnak. Erre a korongra belső információk szerint két új dalt is rögzítettek, bár a csapat menedzsmentje ezt teljességgel tagadja: a hivatalos verzió jelenleg még arról szól, hogy új kiadványt nem terveznek, és összeállásuk is csak erre a turnéra fog szólni. A lányok - ha most összejön a tervbe vett turné - 9 év után állnának együtt újra színpadra teljes felállásban, hiszen 1998 után, amikor is Geri Halliwell kilépett a csapatból, nem koncerteztek teljes tagsággal.