Magyarországi házzal vigasztalják Lily Allent

Vágólapra másolva!
Magyarországi házat kapott vigaszajándékként édesapjától Lily Allen, az ünnepelt fiatal brit énekesnő, aki a londoni bulvársajtó udvarias megfogalmazása szerint "súlyproblémákkal összefüggő depresszióval" küszködik.
Vágólapra másolva!

A The London Paper, a brit főváros könnyed hangvételű délutáni bulvárlapja úgy értesült, hogy az ismert tévés személyiségnek számító Keith Allen - aki Nottingham seriffjét alakította a BBC Magyarországon forgatott legújabb Robin Hood-sorozatában - az egyes jelenetek között időt szakított egy kis ingatlanvadászatra, és talált is egy "igazi csecsebecsét kislányának".

A lap forrása szerint "pompás parasztházról" van szó, amely egy szigeten található, de a beszámolóból nem derül ki pontosan, hogy melyiken. Nyilván nem véletlenül: Keith Allen éppen azért választotta a szóban forgó házat, mert azt tökéletes rejtekhelynek találta a Londonban állandó sajtóüldöztetésnek kitett leánya számára - áll a The London Paperben.

A papa egyébként a beszámoló szerint saját magát is meglepte egy elegáns budapesti lakással és egy másikkal is a város határában.

A 22 esztendős Lily Allen Smile című dala tavaly listavezető volt Angliában, és az idei Brit Awardsra - amely a legrangosabb brit könnyűzenei elismerés - a legjobb kislemez, a legjobb brit énekesnő, a legjobb brit lemez és az év felfedezettje kategóriákban is jelölték, bár a díjakról végül lemaradt.