Londonban forgatott Caramel

Vágólapra másolva!
Legújabb dalához, a "Te vagy aki kell!"-hez  Londonban forgatott klipet Molnár Ferenc Caramel. Mindenképp különleges helyszínnek számított ez Caramelnek, hiszen életében először járt külföldön, sőt ült repülőre a Megasztár első szériájának egykori győztese.
Vágólapra másolva!

Mozgalmas heteket tudhat maga után Caramel. Új klipjét alig pár napja forgatták le az ősszel kiadott Újrahangolva lemezének második felvételéhez, melynek helyszínéül Londont választották.

Lóth Balázs rendező irányításával és egy nagy stábbal utaztak ki a brit metropoliszba, ami nemcsak azért volt egyedülálló Caramel számára, mivel ebben a nagyvárosban még sosem járt, hanem mert - bármily furcsán hangzik is így elsőre - életében először ülhetett repülőgépre és utazhatott külföldre. A Te vagy, aki kell című kisfilmet főleg a város nevezetesebb pontjain vették fel, de a Temze-parti dokkok világa is felbukkan majd a képsorok között.

Hazaérkezésük óta pedig a lemezanyag "újrahangolásán" dolgozik, mivel hamarosan, június 8-án élőben mutatja be a legújabb lemezének dalait az Uránia mozi színpadán. A közreműködők között találjuk majd párját, Bartók Esztert, Lerch Istvánt, Fekete Kovács Kornélt és a Modern Art Orchestrát is. De terveznek meglepetésvendéget is, kinek személyére a koncerten fog fény derülni.

"A koncerten megidézzük a swing világát a Modern Art Orchestrával, de a lírikus jazz-balladától a hiphop táncosokkal kibővült R&B dalokig minden stílus felcsendül a lemezbemutatómon" - árulta el Caramel.