Titokban ment férjhez Amy Winehouse

Vágólapra másolva!
A legnagyobb titokban házasodott össze barátjával az egyik legsikeresebb mai brit énekesnő, Floridában Amy Winehouse, akinek még a szülei is csak utólag szereztek tudomást az eseményről.
Vágólapra másolva!

A Sunday Mirror értesülése szerint a hét végén Amy Winehouse és barátja, Blake Fielder-Civil Miamiban besétáltak egy anyakönyv-vezetőhöz, és minden különösebb csinnadratta nélkül összeházasodtak, majd a jeles eseményt egy hamburgerbárban ünnepelték meg.

A 23 éves énekesnőnek sikerült olyannyira titokban tartani az esküvőt, hogy nemhogy a bulvársajtó, de még a saját szülei sem tudták, mire készül, csak néhány barát volt jelen a jegyespáron kívül.

"Nem tudtunk az esküvőről, amíg fel nem hívtak bennünket a hírrel. Az, hogy meg vagyunk döbbenve, nem kifejezés" - mondta Mitchell Winehouse, Amy apja az újságnak.

"Nem vagyok mérges, csak egy kicsit szomorú. Az ember lánya nem minden nap megy férjhez, és az anyja is szomorú, amiért nem láthatta az esküvőt. Szerettem volna én felvezetni az oltár elé" - kesergett tovább az örömapa.

Amy Winehouse Back To Black című tavalyi lemeze Európa után, idén Amerikában is hódít, jelenleg a Billboard 14. helyén tanyázik.