Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Európai turnén a Kistehén Tánczenekar

Vágólapra másolva!
A Kistehén Tánczenekar  a sikeres berlini és dortmundi bemutatkozás után elindul első európai koncertturnéjára, amelynek keretében összesen négy ország hét városában lépnek fel.
Vágólapra másolva!

Februárban látott napvilágot a Kistehén Tánczenekar legutóbbi nagylemeze, a Szerelmes vagyok minden nőbe Nyugat-Európa szinte valamennyi országában, méghozzá az Eastblok kiadó gondozásában.

Az immár Little Cow néven nemzetközi sikerekre törekvő hazai csapat angol nyelven I'm In Love With Every Lady címet viselő lemezének anyagát azóta is több nyugati-európai városban mutatta be. Elsőként február 23-án Berlinben debütált az anyag, méghozzá sikerrel, s azóta is több németországi fellépésen bizonyíthatott a zenekar. A német közönség máris a szívébe zárta a formációt, de nemcsak a közönség, hanem a szakma is felfigyelt a Little Cow-ra: többek között a dortmundi fellépésüket a kinti Funkhaus Europa rádió rögzítette és élőben sugározta is, sőt még a dortmundi fellépés hetében a hét albumának is választották a Kistehén angol nyelvű korongját.

A csapat most tovább folytatja az európai kontinens meghódítását, Németország után újabb országokat és nagyvárosokat kívánnak megfertőzni zenéjükkel. A napokban induló európai turnéjuk során Pozsony, Innsbruck, Potsdam, Lübeck, Lipcse, Drezda és Prága városaiban mutatkozik be a Kistehén. De hazai rajongóikról sem feledkeznek meg, már csak azért sem, hiszen pár napja előző korongjuk, a Csintalan a platina státust is elérte. A tervek szerint folytatják a múlt ősszel útnak indult "Osztobádé" koncertszínház-turnéjukat is, mely egy zenés színházi előadás Kollár-Klemencz László rendezésében. Budapesti helyszínül most a West Balkán szolgál majd május 10-én.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről