Eminem és Justin Timberlake is besegít 50 Cent új albumán

Vágólapra másolva!
Sztárközreműködők sorával készült harmadik lemezére 50 Cent. A szimplán Curtis címre hallgató anyagon - ahogyan ez a műfajban megszokott - Dr. Dre-től Timbalanden át Eminemig számos nagy név segédkezett.
Vágólapra másolva!

Curtis James Jackson alias 50 Cent június 26-án jelenteti meg harmadik stúdiólemezét. Az egyszerűen Curtis címre keresztelt lemezen a G-Unit kollektíva több ismert tagja is besegített, de jó pár világsztárt sikerült megnyernie egy-egy dal erejéig.

A lemez producerei között találhatjuk a Nelly Furtado vagy Justin Timberlake legutóbbi sikerlemezeiért felelős producermágus Timbalandet, de Dr. Dre vagy három dalban Eminem is részt vett a korong munkálataiban. A vendégművészek sorában szerepel Akon, Mary J. Blige, Robin Thicke vagy a The Pussycat Dolls-os Nicole Scherzinger, Justin Timberlake pedig a Timbaland által producerelt Revealed című felvételben lesz hallható.

Az új 50 Cent-album sokáig a Before I Self Destruct munkacím alatt futott, amit végül is azért változtatott meg Curtis-re a rapper, mert kiadójával, az Interscope Recordsszal való együttműködésének legutolsó sorlemezéhez kívánja majd megőrizni ezt a jópofa lemezcímet. A harmadik lemez elsőként kimásolt felvétele, a Straight To The Bank időközben már a Billboard Rap listájának új dalai között a 21. helyen debütált is.

50 Cent egy pár napja adott interjújában már azt is elárulta, hogy a lemezről négy dalt biztosan ki fog hozni maxin és videoklipes formában is, a Straight To The Bank-en kívül a Dr. Dre által producerelt Come & Go-t, az Amusement Park-ot és a Robin Thicke közreműködésével felvett Follow My Lead-et. És már az is biztos, hogy a lemez tizennyolc dalából csak az elsőként kimásolt Straight To The Bank szól majd a pénzről.