Lily Allen lemondta amerikai turnéját

Vágólapra másolva!
Az angolok tavaly befutott üdvöskéje, Lily Allen  fáradtságra hivatkozva lemondta a május és június hónapokra leszervezett amerikai koncertsorozatának legtöbb állomását, csak egy-két nagyobb fesztivált hagyott meg talonban.
Vágólapra másolva!

A tavalyi év egyik legnagyobb brit sztárja, Lily Allen a jelek szerint túlhajtotta magát.

Legalábbis ez derül ki a MySpace-es hivatalos blogjában leírtakból, ahol tegnap jelentette be, hogy bármennyire is sajnálja, de nem lesz képes az amerikai turnéját végigcsinálni, és a fellépéssorozat többségét lefújja. Az énekesnő azzal viccelődött, hogy a turné lemondása mögött az van, hogy anyja és az apja nagyon gazdag emberek és igazándiból sosem volt rákényszerülve, hogy bármikor életében keményebben is dolgozzon. Természetesen a valós ok nem ez, hanem, hogy közel egy év turnézása után fáradtnak érzi magát, de reményei szerint hamarosan pótolni fogja az elmaradt koncerteket, csak egy kis időt kér.

"Nem vagyok szétesve, nincs idegösszeroppanásom, terhes sem vagyok, sőt még elvonókúrára sem kell mennem. Hamarosan fel fogok lépni Amerikában és promótálni fogom a lemezemet ott is, mindemellett pedig elkezdünk az új lemezem anyagán is dolgozni, amit már nagyon várok" - kommentálta az eseményeket Lily Allen.

A blogjában azt is megjegyezte, hogy ezidáig egyetlen koncertet sem mondott le, minden kötelezettségének eleget tett, de mostanra már komolyan odafigyel, hogy gyenge bulikat ne adjon, így jobbnak érezte lefújni ezeket a dátumokat.

A Billboardnak Allen sajtószóvivője annyit árult el, hogy a mostani turné tíz állomását őszre újraszervezik, melyről a hét végéig pontosabb információkkal fognak szolgálni. De az amerikai fesztiválokat semmiképp sem hagyja ki, ott lesz a Coachella és a Bonnaroo fesztiválokon, és a Jay Leno show-beli fellépését is teljesíteni fogja.

Lily Allen tavaly tavasszal az internetes oldala révén vált népszerűvé, bár a szkeptikusok sosem felejtik el megemlíteni ezzel kapcsolatban, hogy amikor Lily MySpace-oldala elkezdte vonzani a látogatókat, akkorra már rég rendelkezett lemezszerződéssel, melyet pedig a tévésztár papa (Keith Allen) nélkül nehezen kaphatott volna meg. Hogy így volt-e, vélhetően sosem derül ki, az viszont tény, hogy nyáron a Smile című dal már vezette a brit listát, és a reggae-s beütésű, bemutatkozó album is szépen fogyott.