Kettesben Baby Gabival tizennégyszer

Vágólapra másolva!
A volt Baby Sister megunhatta az egyedül éneklést, legalábbis erre utal, hogy Baby Gabi februárban megjelent albumán kizárólag kettesben előadott dalok hallhatóak. A tettestársak között egy volt tanár, főnök, és egy másik nővér is megtalálható, csakúgy, mint korábbi diszkókirálynők, vagy rock and roll faterok. A Duett albumon már ismert és új számok egyaránt szerepelnek, a zenei és szövegvilág nem okoz nagy meglepetéseket.
Vágólapra másolva!

Tíz éve, 1997-ben indult útjára a Baby Sisters, és a sikeres lánycsapat oszlopos tagja, Szklenár Gabi karrierje.

Abban az időszakban adta magát a Spice Girls receptje, sokak szerint a három magyar lány is különböző szexepiljének és temperamentumának köszönhette a közös karriert. Aztán megszülettek az első slágerek, és kiderült, énekelni is tudnak, Baby Gabi például vokálozott korábban Szandi mellett, és énekiskolában is képezte magát. A Berkes Gábor menedzselte zenekar sok slágerlistás dal (Rád gondolok, Szeresd a testem, Lesz ami lesz), és négy év közös munka után oszlott fel. Egyedül Gabi maradt a popzenei pályán, aki két év pihenés után, 2003-ban jelentkezett Baby Gabiként első szólólemezével.

A Van-e helyem album címében feltett kérdésre a legtöbbet játszott szám, az Őrült szerelem sikere adta meg a választ: A Kozmixos Lalával énekelt duett 10 hétig vezette a rádiós toplistákat. A következő, 2004-es album nagy slágere a duett folytatása, a Darabokra szakítod a szívemet volt, ahogy a harmadik, Szivárvány címűn is található egy Lalával közösen énekelt szám, a Van egy kulcs.

Az első három album egymást követő években jelent meg, a tavalyi év ebből a szempontból kimaradt, de a médiának azért volt miről beszélnie. Jelent meg kislemez és videoklip, és természetesen volt visszhangja a Playboyban megjelent ruhátlan fotóknak is.

Az új, negyedik album az egyszerűség kedvéért a Duett címet viseli, és tizennégy, magyar popzenésszel közösen előadott számot tartalmaz. A megjelenést nem véletlenül időzítették Valentin napra, de a számok tematikáját már a borító alapján is sejthetjük: szerelem és párkapcsolat.

Nem maradhattak le a Lányi Lalával közös sikeres slágerek, ezek az album talán legfontosabb, beköszönő és elbúcsúzó track-jei, valamint az anyag mértani középpontjához közel is került egy.