Bobby Brownt letartóztatták

Vágólapra másolva!
Egy éven belül már másodjára tartóztatták le Bobby Brownt. Whitney Houston válófélben levő férjét Massachussettsben, Canton városában vették őrizetbe a rendőrök, épp kislánya sportbemutatóján drukkolt, amikor is a hatóságok rátaláltak.
Vágólapra másolva!

Az egykori popsztárt a múlt hétvégén ismét letartóztatták, és újfent egy családjogi ügy miatt voltak kénytelenek a rendőrök őrizetbe venni. Bobby épp kislányának a sportbemutatóján vett részt a Massachussetts állambeli Attleboro High Schoolban, amikor a hatóságok elvezették. Bobbynak múlt év októberében kellett volna egy gyermektartással kapcsolatos perben meghallgatásra elfáradnia, de ezt elmulasztotta.

A 38 éves énekesnek ezt követően meg kellett volna jelennie egy norfolki bíróság előtt, hogy igazolja, hogy az adott időpontban okkal volt távol a meghallgatástól, de ezt sem tette meg, így a hatóságok közbenjárására volt szükség. Októberben egyébként 11 ezer dollárt fizetett a gyermektartási ügyében, miután letartóztatással fenyegették meg, ha Masschusetts államában újra feltűnne. Bobby Brown összesen két hónapnyi tartásdíjjal lógott Kim Wardnak, aki két gyermekének is az édesanyja. Korábban már járt hasonló cipőben, ugyanis 2004 júniusában háromhavi tartásdíj meg nem fizetése miatt 90 nap börtönbüntetésre ítélték, de - mivel az amerikai büntetés-végrehajtásban erre lehetősége van - 15 ezer dollárral sikerült kiváltania a büntetését.

Kérdés, hogy most mennyire lesz vele elnéző a bíróság, hiszen az elmúlt egy évben már egy eljárás indult ellene, egy kisebb szabálysértési ügy miatt vették elő. Érdekes egybeesés, hogy akkor is gyermeke iskolai bemutatójára igyekezett, és innen kísérték el a közeli rendőrörsre.