Összeállhat a Guns N' Roses is

Vágólapra másolva!
Steven Adler, az együttes volt dobosa szerint az idei újjáalakulási láz elkaphatja a Guns N' Rosest is, melynek eredeti tagjai állítólag szívesen játszanának együtt. Eközben a zenekar (melyben már csak Axl Rose képviseli az alapítókat) évek óta készülő albumának megjelenését továbbra is a jövő hónapra várják a rajongók.
Vágólapra másolva!

A Dotmusic internetes portál idézi a volt dobost, aki szerint egyre valószínűbb, hogy újra összeálljon a Guns N' Roses eredeti legénysége. Adler elmondása szerint kibékült Axl Rose énekessel, és ez újabb találgatásokat eredményezett az újjáalakulás ügyében.

Bár az együttes az elmúlt évben hosszú idő után újra turnéra indult, és közben a stúdióban is folytatta a fél évtizede készülő Chinese Democracy lemez felvételi munkáit úgy, hogy egyedül Axl Rose maradt a kezdeti felállásból, Adler szerint ez nem zárja ki az újjáalakulást.

"Valamikor este tíz és éjfél között találkoztam Axllel, és egészen másnap reggel nyolcig beszélgettünk" - nyilatkozta Adler. "Több rázós témát is sikerült megbeszélnünk, én pedig mondtam neki, hogy ugye tudja, hogy ötünknek újra össze kéne állnunk, mert ez felülmúlhatatlan lenne, sőt, ez lenne minden idők legnagyobb újraalakulása! Erre Axl csak mosolygott" - folytatta a dobos, aki Slashsel és Izzy Stradlinnel is beszélt már a tervről, rajtuk kívül pedig még Duff McKagan volt az együttes klasszikus felállásának tagja.

A Guns N' Roses háza táján közben továbbra is tartja magát a hír, hogy a Chinese Democracy megjelenik márciusban, közel tízéves processzus után. Ennek köszönhetően az album eddig több mint 13 millió dollárba került, és ezzel minden idők legdrágább lemeze lesz.