Arénázik az Irigy Hónaljmirigy

Vágólapra másolva!
Újabb nagy dobásra készül az Irigy Hónaljmirigy, amely március 17-én, ezúttal egy új helyszínen, a Budapest Sportaréna színpadán mutatja be hamarosan megjelenő új albumát, a K.O. Média anyagát.
Vágólapra másolva!

Az Irigy Hónaljmirigy két év után jelentkezik vadonatúj anyaggal, mely K.O. Média címmel február végén kerül a boltokba, amit aztán március 17-én egy lemezbemutató koncert követ a Budapest Sportarénában. Az immár kilencedik Mirigy-korongon számtalan új paródia kapott helyet, bár mint a lemezcím is utal rá, ezúttal főleg a média szereplőit szeretnék górcső alá venni ezen az albumon. Mint már megszokhattuk, most is az aktuális magyar és külföldi sikerdalok paródiái hallhatók a lemezen: így, aki esetleg emlékszik még Baby Gabi és Kefír duettjére, bizonyára értékelni fogja a "mirigyesített" változatát csakúgy, mint Gáspár Laci, a Nox, a Hooligans egy-egy slágerét, melyek szintén áldozatává váltak a Mirigy parodistáinak.

Bónuszként hallható a lemezen a Mirigy show-ból is ismerős szkeccs, amelybe az Egy szoknya egy nadrág betétdalát belecsempészték bele. A külföldi feldolgozások között szerepel Bob Sinclar Love Generation-je, vagy Dj Ötzi Hey Baby-je, ami a Numerakirálynő címet kapta. De az idősebb korosztálynak is kedvezve, egy Tom Jones-paródia is felkerült az albumra.

A március 17-i lemezbemutatóra a csapat nem csak egy teljes új show-műsort ígér a nagyközönségnek, hanem mind hangzásban, mind látványban egyedülálló koncertről beszélnek a tagok. A színpadot a küzdőtér közepén állítják fel, gigantikus LED-falon és kivetítőkön kísérhetik figyelemmel az Aréna bármely pontjáról a koncert minden mozzanatát a nézők. Az ígéretek szerint lesz bőven pirotechnika is, és magyar szokás szerint természetesen "sztárvendégek", akiknek a személyét még nem árulták el.