Egy év után válik Marilyn Manson

Vágólapra másolva!
A botrányhős rockzenész és felesége, Ditta Von Teese nagyon rövid ideig bírták együtt. A válókeresetet a feleség alig egy év után nyújtotta be áthidalhatatlan problémákra hivatkozva a Los Angeles-i bíróságon.
Vágólapra másolva!

A 38 éves rocksztár - polgári nevén Brian Hugh Warner - 2005 decemberében vette feleségül a négy évvel fiatalabb Heather Sweetet, aki Dita Von Teese néven szerzett hírnevet sztriptíztáncosnőként.

A benyújtott papírok alapján a pár karácsonykor költözött szét, és öt nappal később már a bíróságon is volt a válókereset. A New York Post szerint egyébként maga Manson nem is tudott a válásról, mert felesége képtelen volt elérni még telefonon is.

"Dita nagyon szerette a férjét, akinek azonban túl sok belső démonja volt" - mondta az ilyen természetű híreknél elengedhetetlen "közeli forrás" a lapnak. "Brian újabban már nem is kommunikált vele, még a telefont se vette föl, amikor Dita közölte volna vele a válási szándékát. Úgy költözött ki a házból, hogy ez a férjének fel sem tűnt."

Hogy a "sokk-rocker" Manson belső démonjai pontosan mit is takarnak, az egyelőre nem világos, de az biztos, hogy Von Teese sem megy a szomszédba egy kis extravaganciáért. Májusban például a nyolcvanadik születésnapját ünneplő Hugh Hefner buliján lejtett egy felejthetetlen erotikus táncot, és szokatlan, a harmincas-negyvenes évek "pin up" lányait idéző külsejével is kirítt a szokványos sztárok közül. Az esküvőt megelőzően egyébként már öt évet élt együtt a pár, ám a házasság, úgy látszik, túl soknak bizonyult.