Justin Timberlake nem jön hozzánk

Vágólapra másolva!
A volt N'Sync-énekes jövő nyáron turnézza végig a világot, köztük az öreg kontinenst is, ahol azonban a volt keleti blokk országait kihagyja, a legközelebb Magyarországhoz a bécsi fellépése lesz.
Vágólapra másolva!

Az immár szupersztárnak számító Justin Timberlake új lemeze, a FutureSex/LoveSounds szeptember 12-én jelent meg, és az azóta eltelt másfél hónap alatt már kétmilliónál is többet adtak el belőle világszerte. Az album természetesen vezette az amerikai és a brit lemezlistát, továbbá még majd tucatnyi másikat, de szinte mindenütt az első tízben landolt.

Kivételt jelentenek ez alól a közép-kelet-európai országok, így Magyarország, Lengyelország és Csehország is, melyek közül egyikben sem jutott a lemez a Top 10-be. A leggyengébben nálunk szerepelt idáig a lemez, mely a 34. helynél eddig nem került feljebb. Ezek után nem csoda, hogy Timberlake jövő évi koncertnaptárából kimaradnak a fenti országok, hiszen a legkeletibb pont Bécs lesz a turné európai szakaszán.

Az európai koncertsorozat április 24-én veszi kezdetét Belfastban, és július elején ér véget három londoni fellépéssel, közben azonban Justin természetesen átkel a La Manche-csatornán is, hogy útba ejtsen pár nyugat- és észak-európai országot is.