Az őrület újabb rekordot szülhet

Vágólapra másolva!
Ismét rekordot dönthet Nagy-Britanniában a Gnarls Barkley és a Crazy című sláger, amely a heti közbenső adatok szerint hét végén már sorozatban a nyolcadik héten vezeti a brit kislemezlistát.
Vágólapra másolva!

Ha a hiphop/soul duó slágere a várakozásoknak megfelelően, a hét végéig is az élen marad, akkor a Wet Wet Wet 1994-es teljesítménye óta ez lesz az első kislemez, amely nyolc héten át vezeti a brit listát. 12 éve a skót csapat Love Is All Around című szirupos popdalának sikerült ugyanez a bravúr, azóta senki nem volt ilyen sokáig a csúcson. A hétközi eladási adatok alapján a Crazy komoly előnnyel vezett LL Cool J és Jennifer Lopez közös dala, a Control Myself előtt.

A Gnarls Barkley nevű duó (azaz Danger Mouse és Cee-Lo Green) már azzal történelmi tettet hajtott végre, hogy a Crazy az első olyan dalként került a brit slágerlista élére, amely nem is jelent meg CD-n vagy vinyl lemezen.

Ha a Crazy a jövő héten is megőrzi vezető helyét, akkor már olyan klasszikusokkal kerül egy táborba, mint a Queen (Bohemian Rhapsody) és a Frankie Goes To Hollywood (Two Tribes).