Fiúcsapattal énekelne Mike Tyson

Vágólapra másolva!
A volt nehézsúlyú bokszvilágbajnok imádja a Westlife zenéjét, és szívesen énekelne egy dalban a népszerű brit fiúcsapattal.
Vágólapra másolva!

Tyson erről a meglepő tervéről egy másik ökölvívónak, az ír Joe Egannak mesélt, miután bevallotta neki, hogy "a Westlife néhány dalától meghatódik". A marcona, börtönviselt bokszolónak állítólag egyszer már Pete Doherty is szerenádot adott egy manchesteri szálloda bárjában, de most még komolyabb kapcsolatba kerülne a zenével.

"Mike jól tud énekelni, és egyszerűen imádja a Westlife zenéjét, teljesen ellágyul tőlük. Ugyan nem egy Pavarotti vagy egy Domingo, de végül is a Westlife tagjai sem azok. Megkért, hogy hozzam össze Louis Walsh-sal, a csapat menedzserével" - mesélte Egan. "Örömmel énekelne velük egy számban, de akár még Brian McFadden állandó helyettese is lehetne." A terv már eljutott az együtteshez is, amelynek a szóvivője üdvözölte a valószínűtlennek ható ötletet: "Nagyon érdekesnek tűnik, ráadásul a teljes csapat nagy rajongója Tysonnak."

A Westlife az egyik legsikeresebb angol fiúcsapat. 1999-es első lemezük óta tizenkét alkalommal érték el a brit slágerlista csúcsát, és tavaly őszig 34 millió albumot adtak már el világszerte. A csapatot McFadden távozása sem sújtotta le, hiszen legutóbbi lemeze tavaly novemberben jelent meg Face To Face címmel, és természetesen a brit albumlista első helyén kezdett.