Madonna újra belevág

Vágólapra másolva!
Madonna nyilvánosságra hozta új turnéjának időpontjait. Mindez azt jelenti, hogy az idén 48 éves énekesnő a Confessions On A Dancefloort is megturnéztatja, sőt, ígérete szerint az egész világot egy nagy táncparketté varázsolja.
Vágólapra másolva!

Az Észak-Amerikára és Európára kiterjedő turné május 21-én indul Los Angelesben, és szeptember 3-án ér véget Amszterdamban. Egyes sajtóértesülések szerint az énekesnő Japánban is fellép majd, de végleges dátumok még nincsenek.

Magyarországon vagy szomszédos országban nem lesz koncert, a magyar rajongók Hannoverben, Düsseldorfban vagy Rómában láthatják legközelebb Madonnát. "A turné idejére az egész világot egy nagy táncparketté fogom változtatni" - fogadkozik az énekesnő.

Rácáfolva azokra a találgatásokra, miszerint Madonna ezúttal csak kisebb előadótermekben lépne föl, mindenütt nagy stadionokban lesznek a koncertek. A Confessions Tour-ra keresztelt turné előtt "Madge" utoljára 2004-ben vett részt hasonló koncertsorozaton, akkor a Re-Invention Tour keretében.

A turné előtt Madonna április végén a Coachella Valley Music and Arts fesztiválon melegít be Dél-Kaliforniában, ami azért érdekes, mert karrierje során az énekesnő eddig még egyetlen szabadtéri fesztiválon sem lépett fel. A próbák gőzerővel folynak a turnéra, zenészekkel és táncosokkal, és már azt is tudni, hogy a show kosztümjeit Jean-Paul Gaultier tervezi majd.