Börtön vár a Village People volt énekesére

Vágólapra másolva!
Kábítószer és tiltott fegyver birtoklásáért tartóztatták le a Village People volt énekesét, Victor Willist.
Vágólapra másolva!

Willis, akinek nevéhez olyan slágerek fűződnek, mint a YMCA, vagy az In the Navy már többször keveredett összetűzésbe a törvénnyel, mióta 1980-ban ott hagyta az együttest. Most valószínűleg, legalább öt év börtön vár rá - mondta Morley Pitt helyettes kerületi ügyész.

Az énekest legutóbb tavaly tartóztatták le kokain és tiltott fegyver birtoklásáért, de miután egy vádalkuban ügyvédjének sikerült büntetését 16 hónapos szabadságvesztésre mérsékelnie, a még szabadlábon védekező férfi egyszerűen eltűnt. Willist a napokban tartóztatták le ismét, de a most kezdődő, újabb tárgyalás során a bíróság már semmiféle enyhítő körülményt nem fog figyelembe venni.

"Szomorú, de Willis élete oda jutott, hogy minden valószínűség szerint börtönbe kell mennie" - sajnálkozott a kerületi ügyész, aki saját bevallása szerint kedveli a YMCA-t. "Senkit sem jó érzés börtönbe küldeni, főleg, ha az illető 54 éves."

A Village People az 1970-es évek diszkó-korszakának legendás együttese, tagjait meghökkentő jelmezeikről lehetett felismerni. Legnagyobb slágerük a YMCA, amely a homoszexuálisok egyik himnuszává is vált.