Republic- és Korn-játékaink nyertesei

Vágólapra másolva!
15 éves fennállását ünnepelte új albummal a Republic, megtért gitárosa nélkül csinált lemezt a Korn. Közös bennük, hogy mindkettőt meg lehetett nyerni, három-három olvasónak sikerült.
Vágólapra másolva!

Az 1 Magyarország 1 Mennyország című Republic-album azokat a jellemzőket hordozta, amiért a zenekar az elmúlt 15 év egyik legnépszerűbb együttese lett itthon, így aztán sokan is szerették volna megnyerni.

A nu-metal egyik úttörő zenekara, a Korn viszont inkább a kísérletezést választotta, talán ehhez hozzájárult az is, hogy a gitáros Brian "Head" Welch megtért, és kilépett az együttesből. Az új lemez kicsit indusztriális irányba tolódott el, és bizony a "klasszikus" Korn-korszak rajongóit össze is zavarhatta. Helyes válasz azért mégis sok érkezett.

A Republic albumához azt kellett tudni, hogy mi volt a Republic Cseh Tamással készített albumának címe. A helyes válasz: Levélváltás. A Korn esetében is egy lemezcím volt a kérdés (mi volt a második Korn-album címe?), és a jó megoldás természetesen a Life Is Peachy volt.

Republic-CD-t az alábbi olvasók nyertek:

Csillik Anita
Bujna Béláné
Taródi Dzsenifer

Korn-CD-t nyertek:

Olesiák Gábor
Krajcs Ádám
Wágensommer József

Gratulálunk a nyerteseknek, a nyereményüket postán kapják meg.