Limp Bizkit: vége

Vágólapra másolva!
A nu-metal egyik legnépszerűbb együttese hivatalosan csak szünetelteti a munkát, Wes Borland gitáros szerint azonban a Bizkit feloszlott.
Vágólapra másolva!

Fred Durst és bandája utoljára tavaly jelentkezett albummal, ám a The Unquestionable Truth csúnyán megbukott, és az együttes szép lassan eltűnt a reflektorfényből. Ezen a lemezen újra szerepet kapott a Limp Bizkitet korábban egyszer már elhagyó gitáros, Wes Borland is, aki most az új albumán dolgozik, és ennek kapcsán beszélt arról, hogy az együttes befejezi a működését.

"Hivatalosan csak szünet van, de akár már hivatalosan is kimondhatnánk a feloszlást, annyira benne van a levegőben. Senki sem mondta ki, hogy 'a zenekar feloszlott'. Egyszerűen mindenki a saját dolgát csinálja, és (egyes tagoknak legalábbis) már nincs idejük többé az együttesre" - mondta az MTV-nek Borland, akinek sokan a Limp Bizkit sikereit is tulajdonították, hiszen a zenekar hanyatlása az ő korábbi távozásával kezdődött.

"Nem léptem ki, csak úgy döntöttem, hogy nem gondolkodom tovább a Limp Bizkitben. Nem fogok tovább egy haldokló állatnak mesterséges légzést adni" - folytatta a gitáros, aki szerint a tagok már nem is nagyon beszélnek egymással.

"Sajnálom a rajongókat, akik talán azt gondolják, hogy valami történik majd a Limppel, mert nem fog. A The Unquestionable Part második része nem fog megjelenni, de ha mégis, nagyon meg leszek lepve. Persze sosem mondhatod, hogy soha, bármi megtörténhet. Most azonban a terveimben nincs benne a Limp Bizkit" - fejezte be Wes Borland, akinek új zenekara, a Black Light Burns nyáron jelenteti meg bemutatkozó nagylemezét.