Caramel- és Madonna-játékaink nyertesei

Vágólapra másolva!
A Caramel-koncertjegyet nyerő, illetve az énekessel vacsorázó olvasóink nevét már korábban nyilvánosságra hoztuk, most még a CD-ket kapó nyertesekkel szembeni adósságunkat rójuk le. Ugyancsak sokan próbálták megnyerni Madonna visszatérő lemezét, közülük is háromnak kedvezett a szerencse.
Vágólapra másolva!

Caramel első lemeze, a Nyugalomterápia sokáig vezette a MAHASZ lemezlistáját, és az egyik legsikeresebb magyar lemez lett 2005-ben, nem csoda, hogy sok olvasónk szerette volna megnyerni Molnár Ferenc első szerzői albumát.

Hozzá hasonlóan Madonna lemeze, a Confessions On A Dancefloor is népszerű kiadvány volt, tavaly ezt vásárolták meg legtöbben a külföldi CD-k közül. Három olvasónk meg is nyerte a lemezt.

A Caramel-játék kérdése az volt, hogy kinek a szerzeménye a Jégszív című szám, melynek feldolgozása szerepel is az albumon. A helyes válasz Lerch István volt, és a helyesen válaszolók közül az alábbi olvasók nyertek CD-t:

Benedeczky Zoltán
Schida Viki
Énekes Béla

Madonna-játékunkban a kérdés az volt, hogy mi az énekesnő férje, Guy Ritchie filmrendező legújabb munkájának címe. A helyes választ - Revolver - beküldő olvasók közül az alábbiaknak kedvezett a szerencse:

Gróf György
Marton Domokos
Schäffer Katinka

A nyerteseknek gratulálunk, nyereményeiket postán kapják meg.