Az élet megy tovább - hallgasd meg Kefir új lemezét!

Vágólapra másolva!
Első szólólemezével jelentkezik a V-tech duó frontembere, Kefir, Az élet megy tovább címmel. Az azonos című számot a lemezről már játsszák a rádiók. Március 1-jén 18 órától másnap délutánig Kefir új lemezét hallgathatod meg az [origo]-n!
Vágólapra másolva!

Az 1993-ban alakult miskolci V-tech együttes 1998-tól folyamatosan Magyarország legsikeresebb popzenei produkciói közé tartozik.

Kefir és Szamóca duója évekig bombázta a kiadókat demóival, míg végül rájuk mosolygott a szerencse egy lemezszerződés képében.

A V-tech onnantól kezdve sínre került, és kellően populáris zenei világának eredménye pedig számos sikeres album - köztük sorra csakis arany- és platinalemezek, s ezáltal több százezer eladott hanghordozó -, és persze több ezer koncert és fellépés, nem ritkán napi nyolc show-t is adtak a fiúk.

Utólag talán már maguk is szerencsének tartják, hogy annak idején a Kozmix megelőzte őket a Scooter hangzásának koppintásában, mert így nem lettek beskatulyázva egyetlen zenei stílusba sem.

Így öt sikeres lemez után már azt is megtehették, hogy szimfonikus kísérettel hangszerelték át néhány dalukat, és így adtak koncertet a Millenárison, mely fellépés anyaga meg is jelent lemezen.

Nyolc év után az együttes szabadságot vett ki, és a frontember, Kefir idén elkészítette első szólólemezét, Az élet megy tovább címmel. Az album címadó dalát már hetek óta rendszeresen játsszák a rádiók, a hozzá készült klip pedig a VIVA TV egyik abszolút befutója.

Kefir a lemezzel semmit nem bíz a véletlenre, tíz új slágergyanús felvétellel és két bónusz dallal vidám, lendületes zenei anyaggal támadja a hallgatókat. Az album bizonyosan nem fog csalódást okozni azoknak, akik szeretik a V-tech lemezeit is.

(x)