Rendőrök jártak Britneynél

Vágólapra másolva!
Otthonában kereste fel a rendőrség Britney Spearst, miután olyan fotók kerültek róla nyilvánosságra, hogy gyermekével az ölében vezette autóját.
Vágólapra másolva!

A Los Angeles megyei rendőrség emberei a saját házában beszélgettek el az énekesnővel, hogy felhívják figyelmét a gyermekek biztonságos utaztatásának szabályaira, eljárás azonban nem indul a lesifotós által készített képek alapján.

"Amíg hatósági személy nem látta a jogsértést, addig nincs mit tennünk" - mondta a rendőrség szóvivője. "Még az sincs bizonyítva, hogy a mi körzetünkben készült a fénykép."

Spears azzal védekezett, hogy a paparazzók erőszakos fellépése miatt érezte fenyegetve magát, ezért vette négy hónapos fiát, Seant az ölébe vezetés közben: "Ösztönösen cselekedtem, hogy minél hamarabb kijussunk a gyermekemmel a bajból, de a paparazzók ezután is a nyomunkban maradtak. Szeretem a gyermekemet, és bármit megtennék, hogy megvédjem" - mondta Spears.

A képeket készítő fotósokat foglalkoztató ügynökség tagadta, hogy emberei helytelenül cselekedtek volna a fényképek érdekében. Az X17 ügynökség szerint a képek "nagyon békés körülmények között készültek, és a fotósok nem viselkedtek agresszívan."