Repüljön ingyen bármelyik külföldi fesztiválra!

Vágólapra másolva!
A SkyEurope jóvoltából tíz olvasónk ingyen repülhet bármelyik külföldi fesztiválra - ehhez nem kell mást tenni, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre. Ha szerencsés, a jövő hétvégét akár már Glastonbury fesztiválon töltheti! Játsszon velünk!
Vágólapra másolva!

A SkyEurope-pal közös játékunk keretében 10 repülőjegyet sorsolunk ki azon olvasóink között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre. A repülőjegyek a SkyEurope által megjelölt bármelyik célállomásra felhasználhatóak.

Kérdésünk a következő:

Melyik az általunk felsorolt fesztiválok közül a legfiatalabb?

Válaszaikat a [email protected] címre küldjék, "Fesztivál" megjelöléssel, legkésőbb július 1-ig. A nyertesek névsora legkésőbb július 4-ig olvasható lesz az [origo] Programajánló rovatában. Hogy a jegyekre érvényesen pályázhasson, regisztrálnia kell a SkyEurope hírlevelére. Amennyiben ezt még nem tette meg, az alábbi linket követve regisztrálhat.

A játékban a T-Online Magyarország Rt. munkatársai nem vehetnek részt. Adatkezelés szempontjából az [origo] a Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének Etikai Kódexében lefektetett elveit magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.