Összeköltözik a szupermodell és a kábítószerfüggő rocksztár

Vágólapra másolva!
Pete Doherty beköltözött Kate Moss házába, és ha minden jól megy, nyáron meg is tartják az esküvőt. Miután a volt Libertines-frontember ellen elejtették a börtönbüntetéssel is fenyegető vádakat, elhárulni látszanak az akadályok a házasság elől.
Vágólapra másolva!

A szupermodell Kate Moss és a crack-, illetve alkoholfüggőségéről hírhedt Pete Doherty januárban szerettek egymásba, és azóta nincs nap, hogy valamelyik brit bulvárlap ne írna valamit kettőjükről.

Persze az újságoknak még csak igyekezniük se nagyon kell, hogy sztorit találjanak róluk, ugyanis a pár szállítja a híreket magától is. Elsősorban persze Doherty, aki "főállásban" a Babyshambles frontembere jelenleg, de legkevésbé az új együttese miatt kerül a címlapokra.

Még februárban a zenészt zsarolással és rablással vádolta meg a londoni ügyészség. A vádak beigazolódása esetén Dohertyra biztos börtönbüntetés várt volna, hiszen korábban már ült néhány hónapot, amiért betört a Libertines másik gitáros-énekese, Carl Barat házába.

Doherty és Barat amúgy a második és egyelőre utolsó Libertines-album tavaly nyári felvétele óta a héten találkoztak először, és egy pubban beszélgettek, de egyelőre további fejlemény nincs kettejük zaklatott kapcsolatában.

Van viszont új fordulat Kate Moss és Doherty viszonyában, hiszen a The Sun szerint utóbbi beköltözött barátnője oxfordshire-i villájába, nem sokkal azután, hogy elejtették a vele kapcsolatos vádakat. Sőt, a pár már a nyáron tartandó esküvőt is tervezgeti, bár a bajkeverő Pete Doherty esetében nem lehet könnyű hosszú távra kalkulálni.

Ugyancsak Dohertyvel kapcsolatos hír, hogy nemrég jelent meg életrajza, amit egy közeli barátja, Pete Walsh írt. Ebben többek között az derül ki róla, hogy fiatalabb korában homoszexuális prostituáltként, valamint drogterjesztéssel keresett pénzt.

Pete Doherty 2002-ben tűnt fel, amikor a Libertines a brit popzene egyik új reménységeként felkerült a listákra. Tavalyi, második lemezével a zenekar a legnépszerűbb sztárok közé emelkedett, de a drogfüggő Doherty egyre kiszámíthatatlanabb viselkedése miatt a zenekar nélküle turnézott, míg ő inkább új zenekarára, a Babyshamblesre koncentrál jelenleg.