Király Linda nemzetközi karrier küszöbén

Vágólapra másolva!
Király Linda hamarosan külföldön is bizonyíthat. A napokban nemzetközi lemezszerződést írt alá a Universal Music Grouppal, melynek értelmében 2006 nyarán angol nyelvű, debütáló albuma jelenik meg az Egyesült Államokban és további 160 országban.
Vágólapra másolva!

Több hónapos tárgyalássorozat eredményeként, a nemzetközi lemezpiacon is megmérettetheti magát hosszú idő után egy hazai előadó: Király Lindával öt évre szóló lemezszerződést kötött a Universal Music Group, mely idő alatt, három album megjelenését tervezik. A debütáló nagylemez munkálatai hamarosan elkezdődnek és ha minden igaz, jövő év nyarán már a boltokba is kerül Linda első, angol nyelvű albuma.

A fiatal lány jövőjének egyik kulcsfontosságú figurája menedzsere, Jonathan Shalit, aki például olyan előadók karrierjét egyengeti, mint Jamelia vagy a Big Brovaz , nem beszélve a brit szigetország legismertebb musical-énekesnőjéról, Ruthie Henshall-ről , aki nem is olyan rég, a New York-i Broadwayn, a Chicago-ban szerepelt.

Linda a szerződéskötést követően, még egy rövidebb időszakra hazalátogatott a családjához, mielőtt a komolyabb munka elkezdődne Los Angelesben.Itthoni még láthatta a színpadon a nagyközönség a mymusic fesztiválon, de a napokban már repül is vissza, hogy nekilásson a lemezfelvételeknek, a végeredményt pedig - ha minden jól megy - jövő év nyarán már meg is lehet hallgatni.