Rapülők: szexbombák a színpadon

Vágólapra másolva!
Nagyban készülődik a Rapülők a január 21-i, Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő nagykoncertjére. Több vendég kíséri majd a csapatot a színpadon, de számos meglepetéssel is készülnek erre az estére, sőt Riszájkling címmel, ezen a napon jelenik meg új lemezük is. Sőt, friss hír, hogy január 20-án is ad egy koncertet a csapat!
Vágólapra másolva!

Riszájkling címre hallgat a visszatérő nagykoncerthez hasonlóan a Rapülők új nagylemeze, amely a koncert napján, 2006. január 21-én lesz először kapható. A közönségnek addig sem kellett várnia, az új felvételek közül az elsőt december 19-én, hétfőn reggel a Sláger Rádió frekvenciáján, a Bumeráng című műsorban mutatták be. A többi országos rádióhoz december 28-án jut el a premier dal, egy másik felvétellel együtt a könnyebb választhatóság érdekében, hogy már december 29-től, valamennyi rádióhallgató megismerhesse az új Rapülők-dalokat.

Mindeközben teljes gőzzel folynak az előkészületek a január 21-i visszatérő nagykoncertre: a VIVA Táncreakció című műsorának köszönhetően, már a táncosokat kiválasztották, de a vendégművészek személye is körvonalazódik. Geszti Péter, Berkes Gábor, Szentmihályi Gábor hármasát többek között Somló Tamás, Auth Csilla, a Bon-Bon-os Szolnoki Péter, Tunyogi Orsi és Szulák Andrea egészíti ki a koncerten, valamint három igazi díva: Oroszlán Szonja, Dobó Kata és Gubás Gabi, akik a Némber One-t elevenítik meg a színpadon. A napokban pedig Gregor József is elfogadta a Rapülők megkeresését.

"Ékes példája ez annak, amikor a szakma és a magánélet találkozik. Gregor József nagyon régóta a kedvenc basszushangom Magyarországon. Rendkívüli és nagyon nagy művésznek tartom. Annak idején, amikor a magánélet kanyarai miatt jobban megismertük egymást, nagyon megkedveltem a belőle áradó természetesség, őserő és szeretet miatt. Büszke és hálás vagyok, amiért elvállalta ezt a felkérést. Nagyszerű játék lesz ez, amelyben ő a legjobb játékos" - nyilatkozta Geszti Péter.

A legújabb hír pedig az, hogy egy második dátum is lesz. Több helyről is kapott az együttes olyan jellegű visszajelzést, hogy már elfogytak a jegyek, ezért január 20-án is lesz fellépés az Arénában, így ha esetleg valakinek nem jutott jegy a másik időpontra, 20-án megnézheti a show-t.