Ozzy ezúttal a fenekét mutogatta

Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne egy brit zenei kitüntetés átvételekor tolta le a nadrágját a színpadon. A UK Music Hall Of Fame-be a Black Sabbathon kívül egyébként olyan előadókat iktattak be még, mint a Kinks, a Pink Floyd, Bob Dylan vagy a Eurythmics.
Vágólapra másolva!

A britek még tavaly csinálták meg a maguk zenei halhatatlanokat gyűjtő jelképes arcképcsarnokát, melybe szerda este a londoni Alexandra Palace-ban tartott éves ünnepségen újabb kilenc előadót választottak be.

A show azonban elsősorban mégis Ozzy Osbourne színpadi alakítása miatt lett emlékezetes, hiszen nem szégyellte megmutatni a hátsóját az előkelő közönségnek sem, amely felállva tapsolta meg a nem mindennapi produkciót.

"Úgy éreztem, kicsit fel kellett dobni a hangulatot. Szerintem nagyon vicces volt" - mondta később cselekedetéről Ozzy.

A brit zenei halhatatlanok csarnokát - melybe nemcsak brit előadókat választanak - tavaly hozták létre, ekkor többek között a Beatles, a U2 és Madonna került be. Idén Ozzy egykori zenekara, a Black Sabbath mellett a Kinks, a Pink Floyd, Bob Dylan, a Eurythmics, a Joy Division (illetve a New Order), a Who, Jimi Hendrix és Aretha Franklin kapták meg az elismerést.

Tiszteletbeli taggá választották a tavaly elhunyt rádiós DJ-t, John Peelt is, akit özvegye és bátyja képviseltek a gálán.