Újratöltötték a Hip Hop Boyzt

Vágólapra másolva!
Újratöltve címmel jelentkezik új albummal a Hip Hop Boyz, melynek tagjai hétéves szünet után álltak össze újra. A csapat már tizedik hónapja turnézik ismét, a lemez pedig október végén kerül a boltokba.
Vágólapra másolva!

Levy T, Real Action és O. G. Duck 1992-ben alakította meg a Hip Hop Boyz nevű együttest, amely azonban nevével ellentétben a dancefloor irányzat meghatározó csapata volt a kilencvenes évek Magyarországán. Slágereik (Ott várok rád, A hegyekbe fönn, Megbántottak stb.) a korszak megkerülhetetlen velejárói voltak, és ezek után nem csoda, hogy kis híján félmillió lemezt sikerült eladni a Hip Hop Boyz nevével.

A tagok 1998 őszén érezték úgy, hogy ennél többhöz már nincs erejük így hármasban, így bár hivatalosan nem oszlottak fel, de külön utakra indultak. Levy T 1999-ben szólólemezt készített, majd évekig az Egyesült Államokban dolgozott mint producer, többek között Tarkannal is dolgozott együtt. Hazatérése után több sikeres albumot is készített mint zeneszerző és producer (Pl.: Emilio, Majka). Real Action önálló tánciskolát alapított, míg O. G. Duck a vendéglátóiparban és a pénzügyi szférában dolgozott.

Egy felkérés miatt állt újra össze a csapat, és először csak fellépésekre került sor, majd jött az új lemez ötlete. Az Újratöltve című új lemezen tíz dal található. Kettő teljesen új, míg nyolc dal vadonatúj hangszerelésben, újra énekelve, új köntösben mutatja meg a Hip Hop Boyz legnagyobb slágereit.