Boy George magát buktatta le

Vágólapra másolva!
A Culture Club ex-frontembere jó időre rács mögé kerülhet, amiért több mint három gramm kokaint találtak nála a rendőrök. Az énekes egyébként saját maga hívta ki a hatóságokat, mikor egy betörést akart bejelenteni, de fordítva sült el a dolog.
Vágólapra másolva!

Boy George, a Culture Club együttes egykori frontembere tegnap tért vissza Nagy-Britanniába, miután október 7-én drog birtoklása miatt őrizetbe vették New Yorkban. Ha bűnösnek találják, akár 15 évre is börtönbe csukhatják, de egyelőre még nem tisztázott, hogyan került hozzá a 3,5 gramm kokain. Az énekes ügyvédje, Lou Freeman szerint a talált anyag nem a sztáré, és természetesen fogalma sincs, mit keresett nála a kábítószer. "Nem tudja, hogyan kerülhetett oda. Nagyon sok ember megfordult a házában" - nyilatkozott röviden az ügyvéd.

A rendőrség egyébként úgy bukkant az illegális anyagra a lakásban, hogy George maga hívta oda őket. Az énekes ugyanis egy rablást akart bejelenteni, majd a helyszínre érkező hatóságok a helyiség átvizsgálása során bukkantak a számítógép mellett felejtett kokainra. Talán a szituáció rendkívül kínos mivolta is közrejátszik, hogy George egy szóval sem kívánja kommentálni a történteket. "Senkinek sem beszélek róla. Ne is kérdezzenek, mert egyetlen választ sem fognak kapni" - vetette oda a londoni repülőtéren rá váró újságíróknak. Legközelebb december 19-én kell újra bíróság elé állnia, hogy tisztázza magát a vádak alól.