Vágólapra másolva!
A két popsztár, Beyoncé és Jay-Z kapcsolatáról nem sokat hallani a sajtóban, magánéletüket távolt tartják a nyilvánosságtól. A Destiny's Child énekesnője azonban egy interjúban felfedett néhány titkot, például hogy még nem jegyezték el egymást, és hogy gyereket sem szeretne a közeljövőben, viszont úgy érzi, már felnőtt.
Vágólapra másolva!

Több ízben felröppentek már olyan hírek, melyek szerint az aranyhangú R&B üdvöske, Beyoncé Knowles, és a kemény rapper, Jay-Z eljegyezték egymást, de még a házasságukat is vélték tudni egyes bulvárforrások. Mindezeket a híreszteléseket egy csapásra visszautasította az énekesnő a Vanity Fairnek adott interjújában, mondván még nem kötelezték el magukat egymásnak. Különösen viccesnek találta, hogy a házasságukról és eljegyzésükről szóló pletykák párhuzamosan futottak a sajtóban, pedig a kettő egyszerre igen nehezen lenne kivitelezhető.

A dolgok tehát még nem fordultak véglegesen komolyra kettejük között, mégis Beyoncé úgy érzi, Jay-Z eddig is sokat változtatott az életén, és már nem akkora szószólója a függetlenségnek, mint korábban. Ami azt illeti, ez a fajta átalakulás jól felfedezhető a Destiny's Child dalaiban is, ahol a korábbi Independent Woman (Független nő) típusú számcímeket mára például a Cater 2 U (Gondoskodok rólad) váltotta fel, amelyben már arról énekel, hogyan hoz kedvesének papucsot és készít fürdővizet.

"Felnőttem" - mondja egyszerűen Beyoncé. Az odaadó nőt megjelenítő dal kapcsán pedig elmondta, hogy szerinte nincs semmi rossz abban, ha valaki megteszi ezeket a dolgokat a kedvesének, persze csak akkor, ha az megérdemli, és az odaadás kölcsönös. Mikor az interjúban a gyerekvállalásról kérdezték, erre még tartózkodón reagált. Azt mondta, természetesen szeretne gyermeket, de csak később, egyelőre beéri testvére egyéves kisfiával, akire olykor ő vigyáz.