Csóró a legújabb angol popsztár

Vágólapra másolva!
Hiába adott el másfél millió példányt első nagylemezéből, és hiába övé a legsikeresebb idei brit kislemez, James Blunt motorral jár, és még saját lakása sincs. Állítása szerint azonban mindez cseppet sem zavarja.
Vágólapra másolva!

Az idei év egyik legnagyobb nyertese James Blunt, akinek tavalyi nagylemeze, a Back To Bedlam szinte a semmiből lett első helyezett a brit albumlistán, ahol szinte egész nyáron az élen állt. Az album azóta Írországban és Hollandiában is no. 1 lett, de már a német közönség is rákapott az énekes-dalszerző érzelmes dalaira.

Blunt - aki You're Beautiful című dalával a kislemezlistát is öt hétig vezette - most elmondta, hogy eddig még semmi anyagi hasznát nem látta népszerűségének, hiszen csak jövőre kapja meg az eladások után járó jogdíjakat: "Még nem lettem kifizetve, szóval teljesen le vagyok égve" - mondta az újdonsült popsztár.

"Nincs autóm, sem pedig saját lakásom. Van viszont egy motorbiciklim, ezzel járok Londonban. A pénz amúgy sem számít sokat nekem, hozzászoktam, hogy évek óta nincs. Lakást meg marhaság lenne most vennem, úgyis szállodákban alszom. Az eladott lemezekkel nem is tudok mit kezdeni, nem fognak megváltoztatni engem" - filozofált James Blunt.