Noel Gallagher részegen ígérget

Vágólapra másolva!
A brit Kasabian együttes hozta napvilágra a hírt, mely szerint az Oasis gitárosa lehet következő albumuk producere. Noel Gallagher megerősítette, hogy volt szó ilyesmiről, de mentegetőzött is a sörre hivatkozva.
Vágólapra másolva!

Egy amerikai fesztivál után szellőztette meg a Kasabian azt, hogy Noel Gallagherrel egyezkedtek a következő albumuk ügyében. Állítólag az Oasis-vezér benne lenne, hogy az ő stúdiójában vegyék fel az új anyagot, és még a számok megírásában is segédkezne. Gallagher a turnéjuk közben nyilatkozva megerősítette, hogy beszéltek erről, de szerinte semmiben sem állapodtak meg konkrétan, és azt is beismerte, hogy a fesztivál hevében sok mindent mond az ember, amit nem gondol teljesen komolyan.

"Beszéltünk arról, hogy dolgoznánk közösen, de nem tudom, hogy lesz-e ebből egyáltalán valami" - mondta Gallagher, majd bizakodóan folytatva hozzátette: "nagyon szívesen látom őket a stúdiómban, és van rá esély, hogy írok is néhány számot". Ugyanakkor megjegyezte, hogy az ember néhány sör után a színfalak mögött gyakran tesz könnyelmű megjegyzéseket. "Sok minden hangzik el az öltözőkben hajnali négykor, mikor már az ember részeg" - vallotta be a zenész.

A Kasabian tavalyi első lemezével hamar a népszerű új zenekarok közé került, és négy kislemezük is szerepelt a brit Top 20-ban. A Leicesterből származó négytagú zenekar a kritikusok szerint leginkább a Primal Scream fémjelezte dance-rock hagyományaiból építkezik, és jelenleg az Oasis előzenekaraként turnézik Amerikában és Kanadában.