Chris Rea kórházban

Vágólapra másolva!
A világhírű énekes hamarosan elhagyhatja a kórházat, miután egy műtéten esett át. Egy cukorbetegsége miatt keletkezett sebe vált veszélyessé, de már jobban van, és máris dolgozni szeretne.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves énekes épp egy nagy kihívásra készült, szeretett volna részt venni a silverstone-i 24 órás rallyn. Ez a terve azonban meghiúsult, mivel a felkészülés során megbetegedett és kórházba került. Az orvosok otthoni pihenésre intették, de állapota rosszabbra fordult, ezért sebészi beavatkozásra került sor.

Chris Rea egészségi állapota először 2001-ben rendült meg igazán. Rák veszélye miatt kellett akkor súlyos műtéten átesnie, melynek egyik következménye lett az akkor kialakult cukorbetegsége. Azóta naponta kell inzulin injekciót beadnia magának, és valószínűleg az injekciók révén kaphatott el egy fertőzést, amely miatt lábában tályog keletkezett. Először úgy tűnt, nincs szükség komoly beavatkozásra, de mivel a tályog befelé fakadt ki, a vérfertőzés veszélye miatt mégis kórházba szállították.

Rea már túl van az operáción, sőt hamarosan a kórházat is elhagyhatja. "Alig várja, hogy újra dolgozhasson, és szeretne üzenni minden barátjának és rajongójának, hogy teljes erőbedobással fog visszatérni" - adta át az üzenetet menedzsere, John Knowles.