Tévésorozatot szeretne Sir Elton

Vágólapra másolva!
Elton John egy szitkomon dolgozik, ami a rockzene fenegyerekeinek életéből merítene ihletet. A sorozat a '70-es évek legnagyobb sztárjainak kicsapongó életét mutatná be, egy Eltonról mintázott fantáziahős főszereplésével.
Vágólapra másolva!

Sir Elton John fejébe vette, hogy emléket állít fiatalkori rosszéletűségének. Mindezt egy szituációs komédia formájában tervezi megvalósítani, mely olyan rosszfiúk életéből merítene, mint Mick Jagger, David Bowie vagy Rod Stewart. A sorozat a Him And Us (Ő és mi) címet kapná, de egyelőre még nem tisztázott, hogy egyáltalán adná-e a brit tévécsatornák bármelyike is.

A szitkom főhőse egy Eltonról mintázott, Max Flash nevű karakter lenne, aki a sztár '70-es évekbeli aranykorának romlott életét élné. "Max Flash rám, Mickre, Bowie-ra, Rodra hasonlít, és az összes hasonló, botrányosan viselkedő rockzenészre" - mondja az ötletgazda. Ezt követően azért megjegyzi, hogy ma már az ő élete is megváltozott. "Tizenöt év alatt megkomolyodtam. Megváltozott az életem. Azt az energiát, amit akkor drogozásra meg ilyesmikre használtam, ma nagyszerű dolgokra fordítom" - meséli Sir Elton.

A zenész manapság mindennapjait a Tower Recordsnál tölti, ahol igyekszik új tehetségeket felkutatni, és segíteni, ösztönözni őket, ezzel a kényelmes elfoglaltsággal pedig úgy látszik teljesen elégedett is: "A legcsodálatosabb életem van. Igazán, nagyon szeretem" - dicsekedett Elton John.