Vágólapra másolva!
Britney Spearst akarta lencsevégre kapni az a fotós, akit combon lőttek egy pisztollyal szombaton, majd kórházba is szállították.
Vágólapra másolva!

Brad Diaz egy malibui házat figyelt, és jó paparazzo módjára várt, mert úgy tudta, Britney ott fog zuhanyozni, ő pedig nem akart lemaradni a szenzációról. Azonban nem ő volt az egyetlen tűkön ülő, további mintegy tíz fotós várt a háztól 200 méterre, hogy lencsevégre kaphassák az állapotos popdívát.

Egyszer csak lövés dördült, Diaz pedig egy golyót kapott a combjába. "El sem hiszem, egyszerűen csak az utcán voltam" - nyilatkozott magából kikelve. Habár a sértett szerint Britney egyik testőre lőtt rá, a Los Angeles-i rendőrség ezt nem erősítette meg. "Nem tudjuk, honnan jött a lövés" - mondta Steve Smith hadnagy, a megyei sheriff hivatalától. Azt sem zárják ki, hogy egy elhaladó autóból adták le a lövést, vagy egy gyalogos volt a tettes.

A fegyver egy légpisztoly volt, ami külsőre hasonlít az éles fegyverekre, azonban színes műanyag lövedéket használnak hozzá. A helyszínről pedig, melyről először Smith hadnagy maga is azt hitte, Spears (egyik) otthona, kiderült, hogy valójában nem az énekesnőé, azonban gyakori vendége a háznak - ennél több részletet nem árultak el.