Mégsem jön idén a Coldplay

Vágólapra másolva!
Korábban szárnyra kapott hírekkel ellentétben, mégsem érinti hazánkat a Coldplay őszi európai turnéja. A csalódott rajongók egy jövő tavaszi látogatásban reménykedhetnek.
Vágólapra másolva!

Korábban az [origo]-n is olvasható volt, hogy Budapestre jön a Coldplay. Felröppent ugyanis a hír, hogy november 6-án Magyarországot is érinti az együttes 2005-ös őszi európai turnéja, és a britek a Papp László Budapest Sportarénában a hazai közönségnek is prezentálják az egész világot meghódító muzsikájukat. Most azonban le kell, hogy lombozzuk a fellelkesült rajongókat, ugyanis a legfrissebb hivatalos közlemény szerint elmarad a várva várt koncert.

Az első baljós jel az volt, mikor a napokban hivatalosan közzétett európai turnéállomások között nem szerepelt Budapest. Halvány reménysugárt jelentett volna, hogy talán bővítik a dátumok listáját, és megjelenik még a november 6-a is a sorban, ám ha azt vesszük, hogy a banda október 31-én Osloban, majd november 7-én Stockholmban játszik, mindjárt elég valószínűtlennek tűnik a vélt magyarországi időpont.

A végső igazság felderítésére megkerestük a Multimédia Concerts ügynökséget, amelytől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy sajnos idén már nem lesz Coldplay hazánkban (talán a nagyszabású turné tükrében túl kicsinek bizonyultunk), azonban remélhetőleg 2006 első negyedében valóban megrendezésre kerül a koncert. Így hát nincs más hátra, mint reménykedni és lelkiekben tovább készülődni, mert előbb-utóbb Chris Martin három társával csak ellátogat hozzánk is.