Eminem: Csak szünet

Vágólapra másolva!
Cáfolta a visszavonulásáról szóló híreket Eminem. A detroiti rapper úgy fogalmazott, hogy csak egy rövid szünetről van szó, amit valóban a produceri székben kíván eltölteni.
Vágólapra másolva!

A héten a Detroit Free Press cikkezett arról, hogy Eminem visszavonul, és a jövőben már csak producerként dolgozik majd. A rapper azonban az MTV-nek adott nyilatkozatában finomította ezeket a híreket.

"Nem vonulok vissza" - mondta Eminem. "Amikor azt mondom, szünetet tartok, azt jelenti, hogy én magam nem zenélek, de stúdióban vagyok és mások lemezein dolgozom producerként. Nekem ez a szünet. Amikor tudni fogom a következő lépést, el is mondom majd mindenkinek. Én, és nem valami riporter, aki olyasmit ír, hogy az Encore Eminem utolsó lemeze. Én ilyet soha nem mondtam."

Minden idők legtöbb lemezt eladó rappere azért arról is beszélt, hogy tudja, nem fog örökké rappelni. Ez azonban nem azt jelenti, hogy valóban szeptember 17-én, Írországban lépne fel utoljára: "Amíg érzem, hogy van energiám, van mit hozzátennem, addig zenélek. Mindenképpen a zene közelében maradok - hogy a keverőpultnál leszek és producerként mások útját egyengetem, vagy hogy újból turnézni indulok, vagy új lemezt csinálok, még nem tudom, de ha hozzákezdek, mindenképpen tudatom a közönséggel" - mondta az MTV Newsnak Eminem.