Egy tagon múlik a Spice Girls újraalakulása

Vágólapra másolva!
Minden jel szerint egy tagon múlik, hogy újra összeáll-e a Spice Girls a Live8 elnevezésű megakoncertre. Mel B ugyanis egyrészt Kaliforniában dolgozik, másrészt egyesek szerint amúgy is vonakodik újra színpadra állni volt együttesével.
Vágólapra másolva!

A Live8 főszervezője, Bob Geldof még mindig reménykedik, hogy sikerül jobb belátásra bírnia Mel B-t, aki egyébként a volt Spice Girls-tagok közül egyedüliként letért a zenei pályáról, és tévés karriert indított. Geldof egy angol tévéműsorban elmondta, hogy a sztár csak nehézségek árán hagyhatná ott a munkáját, és ezenkívül "problémái vannak azzal is, hogy visszatérjen valami olyasmihez, amit a múltban csinált" - idézi a BBC a főszervezőt.

Geldof azt is elmondta, hogy még a héten felhívja a vonakodó Scary Spice-t, és ha ismét nemleges választ kap, akkor elmarad a Spice Girls fellépése. Amikor a műsorvezető arra célzott, hogy lehetne Spice Girls Mel B nélkül is, Geldof határozottan kijelentette, hogy vagy mind az öten színpadra állnak, vagy semelyikük sem.

A Spice Girls fellépése egyébként már a Live8 hivatalos bejelentése óta napirenden van, Bob Geldof május végén még azt mondta, hogy biztatóan haladnak a tárgyalások a lányokkal.

Egy másik korábbi tag, Mel C már tett célzásokat arra, hogy szívesen újjáalakítaná az együttest, ami már csak azért is érthető, mert szólóban korántsem olyan sikeres, mint a Spice Girlsben volt. Ugyanez elmondható Victoria Beckhamre is, de vélhetően a relatíve eredményes Emma Bunton és Geri Halliwell is úgy érzik, jót tenne karrierjüknek az újjáalakuló Spice Girls.