Missy Elliott szakácskönyve

Vágólapra másolva!
A rapperként, énekesnőként és producerként egyaránt sikeres Missy Elliott új albuma júniusban jelenik meg, de mellette filmet is tervez forgatni az életéről.
Vágólapra másolva!

The Cookbook, vagyis A szakácskönyv címmel június 28-ára várható Missy Elliott soron következő nagylemeze, melyről két új szám már meg is hallgatható a honlapján: a keresett producer-duó, a Neptunes által gondozott On and On, illetve a Ciara és Fat Man Scoop vendégszereplésével készült Lose Control.

"Tényleg úgy gondolom, hogy ez a legjobb lemezem" - mondta a Billboardnak Missy. "Egyik nap lejátszottam Lil' Kimnek az egész albumot, és szerinte elképesztően jó, nem volt egyetlen olyan szám sem rajta, ami ne tetszett volna neki."

Missy Elliottra rá is férne, hogy valami igazán emlékezetessel rukkoljon elő, hiszen legutóbbi albuma, a két évvel ezelőtti This Is Not A Test eddigi legsikertelenebb lemeze volt, és eddig 686 ezer példányban kelt el világszerte, ami csalódást jelentő szám a sztár számára. Korábban Missy első három albuma platinalemez lett, míg a 2002-es Under Construction dupla platina státust vívott ki.

A világhírt a 2001-es Get UR Freak On című slágerével elérő Missy Elliott az új lemez mellett egy film tervén is dolgozik, amely az élete történetét dolgozná föl.

"A Paramount érdeklődik a téma iránt, és éppen forgatókönyvírókat keresek" - mondta terveiről Missy. "Én nem szeretnék szerepelni a filmben. Az emberek a hírességeket csak szupersztárként látják, pedig az ezt megelőző küzdelmekről is tudni szeretnének. Biztos vagyok benne, hogy ennek köszönhető az Eminem életét feldolgozó 8 mérföld sikere is, hiszen a közvélemény kíváncsi volt rá, milyen házban élt a sikereit megelőzően, vagy éppen milyen volt a mamája. Az embereknek fogalmuk sincs, hogy én miken mentem keresztül, amíg ide jutottam" - indokolta új projektjét Missy Elliott.