Folytatódik a Black Eyed Peas sikersztorija

Vágólapra másolva!
Június elejére várható a Black Eyed Peas sikersztorijának folytatása. Az új albumon ismét feltűnik Justin Timberlake, de rajta kívül jelen lesz James Brown és Jack Johnson is.
Vágólapra másolva!

A hiphop szociálisan érzékeny vonalához tartozó négyes a harmadik, eddigi utolsó lemezével, az Elephunk-kal lépett végleg a legnépszerűbb előadók közé világszerte. Az albumból csak az Egyesült Államokban több mint két és fél milliót adtak el, de szép sikerrel szerepelt a csapat másutt is - így például idén januárban nálunk a Petőfi Csarnokban.

Most végre elkészültek a tagok a folytatással is, és június 7-én már megjelenhet az új album, ami a Billboard információi szerint a Monkey Business címet kapta. Azt még nem tudni, hogy a lemezen lesznek-e olyan világslágerek, mint a Let's Get It Started vagy a Where Is The Love? voltak, mindenesetre - akárcsak az utóbbi dalban - ismét vendégszerepel Justin Timberlake a My Style című számban, illetve hallható lesz a lemezen a soul-legenda James Brown vagy az idén végleg befutott dalszerző-énekes, Jack Johnson.

Az első kislemeznek szánt Don't Phunk With My Heart egyébként már meghallgatható az együttes honlapján, ahol a hozzá készült videoklip is megtekinthető.

A Billboard már tudni véli a lemez számlistáját is, ami az alábbi lesz:

Pump It
Don't Phunk With My Heart
My Style
Don't Lie
My Humps
Dum Diddley
Feel It
Gone Going Gone
They Don't Want Music
Disco Club
Union
Bebot
Bump Ba Bump
Audio Delite