Visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Dannii Minogue

Vágólapra másolva!
Az ausztrál énekesnőnek egy arab herceg kínált kisebb vagyont egyetlen fellépésért, és a hírek szerint Dannii nem is igazán tud ellenállni egy ilyen gáláns ajánlatnak.
Vágólapra másolva!

A nem mesebeli arab hercegnek állítólag 500 ezer angolt fontot (vagyis közel 170 millió forintot) érne meg, ha Dannii Minogue lépne fel a születésnapi buliján. A Daily Mirror megszólaltatta a 33 éves énekesnő egyik ismerősét is, aki azt állítja, hogy Dannii hajlik az ajánlat elfogadására.

"Ez rengeteg pénz, nagyon kevés munkáért, és mondtuk is neki, hogy őrültség lenne, ha visszautasítaná" - fogalmazott Dannii ismerőse.

Mindenesetre az énekesnő nővérével, Kylie-val együtt a napokban egy szép nagy földdarabot vásárolt egy a szülővárosukhoz, Melbourne-höz közeli szigeten, írta a San Francisco Chronicle. A French Island nevű sziget hetvenkét százaléka nemzeti park, és nem mellékesen háromezer koala otthona.

Az üzletet nyélbe ütő ingatlanügynök szerint a Minogue nővérek új rejtekhelyükön kiválóan el tudnak majd rejtőzni a paparazzók és a túlságosan vehemens rajongók elől.